Luoyang
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
23 Juli 2013 | China, Luoyang
Hier viel het wat tegen. We zijn gisteren naar de kongfu tempel geweest.
T is was net iets te toeristisch. Een showke en wat tempels. Maar niet echt een aanrader.
Vandaag zijn we naar de drakengrotten geweest. Grotten waar wel. 100 000 boedha's in uitgehold zijn. T was wel indrukwekkend, maar ook niet iets wat je zeker gedaan moet hebben.
Gisteren zijn we op een marktje gaan eten. Fantastisch!!!
Spiesjes met lamsvlees, zoete frietjes, bolletjes met inktvis,...
Echt geweldig!
Zo ik ga mij douchen, want t is nodig :). K heb stinkvoeten
Het was hier vandaag subtropisch warm.
Grts Tine
23 Juli 2013 - 21:32
Aldegonde:
dag Tine,
Hans en Annelies zijn juist naar huis. 't was gezellig en ook wat subtropisch!
De buren en wij hebben aan uw sla gezeten en nu kan je nog gans het klein ei bevoorraden.
Wel maar met 1 radijs!
Meme volgt ook je verhaal.
Choco is in blijde verwachting voor zijn nieuwe thuis; Hij heeft zondag nog eens de kriekentaart geplunderd. Mark probeert nog om de poezen te houden maar heeft niet veel hoop!
Geniet nog van je laatste dagen.
dikke kus van vake en moeke -
23 Juli 2013 - 22:23
Marjolein:
Leuk om je verslagen te lezen! Op elke reis zijn er wel dingen die wat tegenvallen maar volgens mij heb je het over het algemeen wel leuk daar! Ben benieuwd wat je van Shanghai vindt, ik vind dat echt een superleuke stad, maar ook heeeel warm in deze tijd van het jaar :). Ik vertrek donderdag, samen met Inge, richting Mexico voor de Maya-route, superveel zin in!
Geniet van de rest van je reis, xx -
26 Juli 2013 - 13:24
Evi:
Geniet nog van je fijne reis. De Azoren zijn duidelijk minder tropisch. ;-)