Prachtige tuinen
Door: Tine
Blijf op de hoogte en volg Tine
26 Juli 2013 | China, Luoyang
Ik zit op een heel gezellig terras, naast mij is een stokoud meneer thaitsi aan het doen en de gevoelstemperatuur is zeker 30 graden. Meer China kan het niet zijn.
We zitten ondertussen zitten we al 2 dagen Suhzou, Het Venetië van Azië wordt gezegd en gelijk hebben ze.
Kleine watertjes, met gondels (we hebben er gisteren op gezeten), prachtige tuinen, mooie huisjes, ...
We hebben een fiets gehuurd, maar zoals alles hier klinkt dit veel gemakkelijker dan het eigenlijk is. Alles moet je uitleggen met handen en voeten :D.
Mijn ontbijt is klaar,k ga nog proberen er enkele foto's bij te placeren.
Groetjes voor iedereen, en tof dat jullie allemaal volgen en reageren.
Hopelijk hebben diegene die nog moeten vertrekken op reis of al terug zijn een even fantastische reis als wij hier.
Tine
26 Juli 2013 - 07:49
Emmy:
Hoi Tine, als ik dit hier allemaal lees, begint het bij mij serieus te kriebelen om ook weer te gaan reizen. Maar ik eventjes tevreden moeten zijn met weekjes centerparcs. Maar voor alles is een tijd, hé. Ik denk dat je het daar heel goed hebt, leuk om alles ook te volgen. Is precies wel de moeite! Geniet er nog van!
groetjes, Emmy -
26 Juli 2013 - 08:50
An:
hey tine,
super om je reisverslagen te lezen!
wat een ervaring!!
groetjes, an -
26 Juli 2013 - 11:24
Michiel:
Hey Tine,
Een ferme reis zeg!
Lijkt mij een prachtig land te zijn! Geniet er nog van en blijf zeker posten he ;-)
Groetjes
hier ist ook warm zene.
26 Juli 2013 - 21:06
Aldegonde:
dag Tine,
veel groeten van meme. Morgen trekken we eens naar Antwerpen en 's avonds gaan we de eerste mosselkes eten, zonder stokjes!
Tis hier nog altijd subtropisch dus je zal niet veel moeten aklimatiseren.
Maandag moet ik werken tot 18u. Gaan we erna iets eten samen, dan kunnen we bijpraten of heb je een afspraak met een chinees?
kus van vake en moeke
27 Juli 2013 - 10:39
Leo:
Hey Tine, spreken ze daar echt nog zo weinig Engels? Kan je je voorstellen wat wij meemaakten in 1984? Toen stond de deur voor individuele reizigers (zoals wij indertijd) open sinds 1981. We hebben op onze 3 weken China welgeteld 2 Chinezen ontmoet die een mondje Engels spraken. Ik herinner me Suzhou als een leuke versie van Venetië. Toen namen we de nachtboot naar Hanghzou. Dat kanaal was toen pikzwart van de vervuiling. Hopelijk zijn ze daar al wat milieubewuster geworden. Zoniet ... stuur ze dan maar naar d'Hollebeekschool. Daar wordt gemost! Geniet nog van je avontuur en doe ze ginds de groeten van mij.
Leo -
29 Juli 2013 - 18:22
Tine Dv:
Fijn om je verslagjes van onze reis te lezen! Nu benieuwd naar de foto's van iedereen:)
Mooie reis en tof reisgezelschap:)
Tine (DV)